Array
(
    [site_url] => akciok/
)

Akciók

 

A Diamond Masszázs Valentin nap és Újév alkalmából is sok kedvezménnyel várja minden kedves meglévő és új Vendégét a Diamond Szépségszalonban!

Valentin napi meglepetés

Valentin napi akciónk: amennyiben február 10-28 között legalább 15 000 Ft. értékű ajándék kártyát vásárolsz páros masszázsra, vagy személyesen jöttök el hozzánk, mi plusz ajándék masszázst adunk.

Szeretnél valami különleges meglepetést szerezni Szerelmednek, ezt összekötni egy jó programmal és kikapcsolódással?!

Válassz a Diamond Masszázs Stúdió, több mint 20 féle páros masszázsa közül. Garantáltan emlékezetes és romantikus közös élményben lesz részetek, ezenkívül testileg felfrissültök és ellazultok.

A különleges élmény kedvéért próbáljátok ki a mandulaolajos, jázminos vagy rózsaszín orchideás páros masszázst.

Luxus élményre vágyóknak ajánljuk a páros arany masszázst, vagy a „Csillagok könnye gyémánt kényeztető masszázst", mely 2 órán keresztül tart és felejthetetlen élményt biztosít számotokra.

  • Üdülési csekket és diákigazolványt elfogadunk.

Nincs ötleted mit ajándékozz Kedvesednek, Szeretteidnek?

Jön a Valentin nap, húsvét, névnap, szülinap, karácsony és tanácstalan vagy mivel lepd meg a párod, édesanyád, vagy akár a kamaszodó lányod?

Szeretnénk egy jó ajándék tippet adni, ami garantáltan örömöt fog okozni minden megajándékozottnak. Ez egy masszázsra szóló ajándékkártya - ajándékutalvány vásárlási lehetőség, amit több,mint 60 féle masszázs közül választhatsz ki. Az ajándékkártyát megveheted konkrét masszázs fajtára, vagy értékre, melyet Te határozhatsz meg.

  • ÜDÜLÉSI CSEKKET elfogadunk minden MASSZÁZS és SPA méregtelenítés szolgáltatásunkra és az ezekhez kapcsolódó bérletekre illetve ajándékkártyákra - ajándékutalványokra is!

 

Heti akció

A múlt év végétől masszázs szalonunkban minden héten 3 szolgáltatásra kedvezményt adunk. A szolgáltatásról és a kedvezmény mértékéről honlapunkon tájékozódhatsz. A nyereményjátékunkon részt vevő kedves látogatóink ezen szolgáltatásoknál is igénybe vehetik a +10%-os kedvezményüket.

Heti akciós masszázsaink a 04. hét

 

További bérlet akciók:

Ha legalább 6 alkalmas 1,5 órás masszázs bérletet vásárolsz, akkor egy alkalommal ajándékba kapod az arcmasszázst is.10 alkalmas  1,5 órás bérlet vásárlása esetén pedig 5 db arcmasszázs ráadás jár.

  • Üdülési csekk elfogadó hely vagyunk!

Egész éves akció:

Gyere el névnapodkor és minden szolgáltatásunkból az év bármely napján 10%, szülinapod alkalmából pedig 20% kedvezményben részesülhetsz.

  • Ajándékutalvány - ajándékkártya vásárlási lehetőség egész évben.

  • Lepjék meg kedvesüket, családtagjaikat egy 10 alkalmas masszázs vagy SPA méregtelenítés bérlettel.

 

Gyere el és győződj meg magad, hogy a mi csapatunk Érted van és mindent megtesz, hogy a fejed búbjától, egészen a talpadig érezd a felfrissülést és a megszépülést.

Szülinapi és névnapi akció egész évben!

Gyere el névnapodkor, és minden szolgáltatásunkból az év bármely napján 10%,
szülinapod alkalmából pedig 20% kedvezményben részesülhetsz.

Kényeztető masszázsra vágysz? Masszázs Budapest - Várunk a kényeztető masszázsok birodalmában, Budapest szívében.

1053 Budapest Királyi Pál u. 6
Tel.: 06/20-988-1281, 06/20-498-7356
E-mail: diamondmasszazs@gmail.com