Array
(
    [site_url] => munkatarsak/
)

Munkatársak

Darmos Sándor

Masszőr

"Ha volt már része a masszázs élményében, akkor tudja milyen csodálatos közérzetet teremt. Aki még nem tapasztalta a masszázs jótékony hatásait, itt az ideje, hogy kipróbálja!"

Pongor Natalie

Masszőr

Edző létemre már megtapasztaltam, hogy a napi élet során nagyon fontos, hogy mindenki ki tudjon kapcsolódni, odafigyelni az alakjára, relaxálni, elűzni a stresszt és egyszerűen jól érezni magát a bőrében. Mivel a mozgás öröme nem mindenkinek „öröm", ezért ajánlom a masszázst, mint alternatívát az egészség és közérzet javítására.

Rácz Szilvia

Fodrász

A Corvin köz Oktatási Központban végeztem a fodrász iskolát, hogy kitanuljam ezt a kihívásokkal teli és gyönyörű szakmát. Szerencsésnek tartom magam, mert azt csinálhatom amit nagyon szeretek! Nap mint nap arra törekszem, hogy mindenki elégedetten távozzon tőlem és következő alkalommal is lelkesen jelentkezzen be.

Haskó Ágnes

Fodrász

Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, újításokat és a pontos, precíz munkavégzést. A jó munka eredménye az egészséges, gyönyörű haj, munkám során teljességgel erre törekszem. Szeretettel várok minden kedves vendéget.

Ősz Ibolya

Kozmetikus

Szeretettel várok minden szépülni és pihenni vágyó kedves vendéget. FRAIS MONDE olasz termálvizes natúr kozmetikai termékekkel dolgozom, amelyek olaszországi REPOLE-i termálvizet, természetes növényi kivonatokat, gyógyító ásványokat és növényi illóolajokat tartalmaznak.

Galántai Nóra

Kozmetikus

Egy bölcs közmondás úgy tartja: az arc a lélek tükre. Ezzel együtt fontos a testi-lelki harmónia megteremtése. Ha eljössz hozzám szépülni, relaxálni, mindent megteszek ennek érdekében, hogy megtaláld önmagadban ezt a harmóniát.

Nagy Judith

Műköröm, manikűr

Fontos, hogy a kezünk és a lábunk bármikor, bármilyen helyzetben szép és ápolt legyen. Manikűrrel, műkörömépítéssel és pedikűrrel egyaránt foglalkozom, munkámban elengedhetetlen a precizitás, és hogy a vendégem elégedetten távozzon a székből.

Kemenczés Nicole

Sminkes

Szilveszter éjszakán LÉGY TE AZ EST CSILLAGA! Party sminkek profi sminkestől 31-én ...ESTIG

Lasztoczi József

Fodrász

Időpont egyeztetés után várok szeretettel Mindenkit a Diamond Szépségszalonban.

Natalie és Sanya - Masszázs AKCIÓ

Masszázs bérlet akció

Ha legalább 6 alkalmas 1,5 órás masszázs bérletet vásárolsz, akkor minden alkalommal ajándékba kapod az arcmasszázst is.

10 alkalmas 1,5 órás bérlet vásárlása esetén pedig 10 db arc és 10 db talpmasszázs ráadás jár.

Kényeztető masszázsra vágysz? Masszázs Budapest - Várunk a kényeztető masszázsok birodalmában, Budapest szívében.

1053 Budapest Királyi Pál u. 6
Tel.: 06/20-988-1281, 06/20-498-7356
E-mail: diamondmasszazs@gmail.com