Array
(
    [site_url] => munkatarsak/
)

Munkatársak

Darmos Sándor

Masszőr

"Ha volt már része a masszázs élményében, akkor tudja milyen csodálatos közérzetet teremt. Aki még nem tapasztalta a masszázs jótékony hatásait, itt az ideje, hogy kipróbálja!"

Pongor Natalie

Masszőr

Edző létemre már megtapasztaltam, hogy a napi élet során nagyon fontos, hogy mindenki ki tudjon kapcsolódni, odafigyelni az alakjára, relaxálni, elűzni a stresszt és egyszerűen jól érezni magát a bőrében. Mivel a mozgás öröme nem mindenkinek „öröm", ezért ajánlom a masszázst, mint alternatívát az egészség és közérzet javítására.

Rácz Szilvia

Fodrász

A Corvin köz Oktatási Központban végeztem a fodrász iskolát, hogy kitanuljam ezt a kihívásokkal teli és gyönyörű szakmát. Szerencsésnek tartom magam, mert azt csinálhatom amit nagyon szeretek! Nap mint nap arra törekszem, hogy mindenki elégedetten távozzon tőlem és következő alkalommal is lelkesen jelentkezzen be.

Haskó Ágnes

Fodrász

Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, újításokat és a pontos, precíz munkavégzést. A jó munka eredménye az egészséges, gyönyörű haj, munkám során teljességgel erre törekszem. Szeretettel várok minden kedves vendéget.

Ősz Ibolya

Kozmetikus

Szeretettel várok minden szépülni és pihenni vágyó kedves vendéget. FRAIS MONDE olasz termálvizes natúr kozmetikai termékekkel dolgozom, amelyek olaszországi REPOLE-i termálvizet, természetes növényi kivonatokat, gyógyító ásványokat és növényi illóolajokat tartalmaznak.

Galántai Nóra

Kozmetikus

Egy bölcs közmondás úgy tartja: az arc a lélek tükre. Ezzel együtt fontos a testi-lelki harmónia megteremtése. Ha eljössz hozzám szépülni, relaxálni, mindent megteszek ennek érdekében, hogy megtaláld önmagadban ezt a harmóniát.

Nagy Judith

Műköröm, manikűr

Fontos, hogy a kezünk és a lábunk bármikor, bármilyen helyzetben szép és ápolt legyen. Manikűrrel, műkörömépítéssel és pedikűrrel egyaránt foglalkozom, munkámban elengedhetetlen a precizitás, és hogy a vendégem elégedetten távozzon a székből.

Kemenczés Nicole

Sminkes

Szilveszter éjszakán LÉGY TE AZ EST CSILLAGA! Party sminkek profi sminkestől 31-én ...ESTIG

Lasztoczi József

Fodrász

Időpont egyeztetés után várok szeretettel Mindenkit a Diamond Szépségszalonban.

Bérletek és szolgáltatások ajándékba!

Nincs ötleted mit ajándékozz Kedvesednek, Szeretteidnek?

Jön a Valentin nap, húsvét, névnap, szülinap, karácsony és tanácstalan vagy mivel lepd meg a párod, édesanyád, vagy akár a kamaszodó lányod?

Szeretnénk egy jó ajándék tippet adni, ami garantáltan örömöt fog okozni minden megajándékozottnak. Ez egy masszázsra szóló ajándékkártya - ajándékutalvány vásárlási lehetőség, amit több,mint 60 féle masszázs közül választhatsz ki. Az ajándékkártyát megveheted konkrét masszázs fajtára, vagy értékre, melyet Te határozhatsz meg.

ÜDÜLÉSI CSEKKET elfogadunk minden MASSZÁZS és SPA méregtelenítés szolgáltatásunkra és az ezekhez kapcsolódó bérletekre illetve ajándékkártyákra - ajándékutalványokra is!

 

Kényeztető masszázsra vágysz? Masszázs Budapest - Várunk a kényeztető masszázsok birodalmában, Budapest szívében.

1053 Budapest Királyi Pál u. 6
Tel.: 06/20-988-1281, 06/20-498-7356
E-mail: diamondmasszazs@gmail.com