Array
(
    [site_url] => rolunk/
)

Rólunk

Darmos Sándor - Ügyvezető - Masszőr


Darmos Sándor vagyok a Diamond Szépségszalon vezetője.

2006-ban jutottam arra az elhatározásra, hogy megvalósítom a Diamond Szépségszalont.
Az elképzelésem az volt, hogy a Vendégeknek szépség terén minden igényét kielégítsem, ezért a szépségipar legfőbb tevékenységei ma is megtalálhatók a szalonban - fodrászat - kozmetika - masszázs - kéz- és lábápolás, szolárium és SPA méregtelenítés.

Természetesen mindezek sikeres működtetése csak úgy valósulhat meg, ha kedvező áron tudunk jó minőséget szolgáltatni Vendégeinknek.

Éppen ezért az a célom, hogy hozzáértő és szakmaszerető kollégákkal dolgozzak együtt, akiket szívből tudok ajánlani minden kedves Vendégnek!

Nagyon nehéz napjainkban egy profi csapatot összehozni és összetartani, de úgy gondolom ez sikerült és büszke vagyok a jelenlegi kollégáimra és a munkáikra. Ezt bizonyítják a visszajelzések és az is, hogy Vendégeink elégedetten távoznak tőlünk és örömmel járnak vissza hozzánk.

 

  • Kedves Vendégeink kedvében szeretnénk járni a hosszú és rugalmas nyitvatartással hétköznap és hétvégén is, illetve a masszázst és a SPA méregtelenítést előzetes megbeszélés alapján non-stop igénybe vehetitek.

  • A Nemzeti Üdülési Szolgálat partnerei vagyunk és Diákigazolvány Elfogadóhely, így várjuk az üdülési csekkel rendelkező Vendégeket és a Diákokat is sok szeretettel!

Bízunk benne, hogy elnyerjük a tetszéseteket!

 

 

 

 

 

Bérletek és szolgáltatások ajándékba!

Nincs ötleted mit ajándékozz Kedvesednek, Szeretteidnek?

Jön a Valentin nap, húsvét, névnap, szülinap, karácsony és tanácstalan vagy mivel lepd meg a párod, édesanyád, vagy akár a kamaszodó lányod?

Szeretnénk egy jó ajándék tippet adni, ami garantáltan örömöt fog okozni minden megajándékozottnak. Ez egy masszázsra szóló ajándékkártya - ajándékutalvány vásárlási lehetőség, amit több,mint 60 féle masszázs közül választhatsz ki. Az ajándékkártyát megveheted konkrét masszázs fajtára, vagy értékre, melyet Te határozhatsz meg.

ÜDÜLÉSI CSEKKET elfogadunk minden MASSZÁZS és SPA méregtelenítés szolgáltatásunkra és az ezekhez kapcsolódó bérletekre illetve ajándékkártyákra - ajándékutalványokra is!

 

Kényeztető masszázsra vágysz? Masszázs Budapest - Várunk a kényeztető masszázsok birodalmában, Budapest szívében.

1053 Budapest Királyi Pál u. 6
Tel.: 06/20-988-1281, 06/20-498-7356
E-mail: diamondmasszazs@gmail.com