Array
(
    [site_url] => szolgaltatasok/fodraszat/alkalmi-frizurak-menyasszonyi-frizurak-es-kontykeszites/3/
)

Fodrászat - Alkalmi frizurák, menyasszonyi frizurák és kontykészítés

Legyen élete legszebb napja, az esküvő, vagy az érettségi drukkal egybekötött szalagavató, vagy csak egy igazi farsangi bál. Ilyenkor Ön van a középpontban, így kötelező az alkalmi frizura. Szépségszalonunkban lehetősége nyílik tökéletes alkalmi frizurájának a megalkotására.

Legyen az alkalmi / esküvői frizura akár professzionális konty, egyszerű feltűzés, akár összetett fonás, vagy gyöngyökkel, tűkkel, virágokkal, csillámmal, tollal, szalaggal díszített hajköltemény - fodrászaink a maximumot hozzák ki hajából.

Az igazi alkalmi frizura készítés szigorú szabálya, hogy még időben felkeressen minket, hogy az egyéniségéhez, ruhájához, alkalomhoz illő frizurát megbeszéljük és az esemény előtt próbát csináljunk. Ekkor még alkalmunk van változtatni, illetve a díszítést lefixálni. Természetesen a fantáziánk ebben az esetben is szárnyalhat bármit megvalósítunk, bármi is legyen a kívánsága.


« vissza az előző oldalra

Natalie és Sanya - Masszázs AKCIÓ

Masszázs bérlet akció

Ha legalább 6 alkalmas 1,5 órás masszázs bérletet vásárolsz, akkor minden alkalommal ajándékba kapod az arcmasszázst is.

10 alkalmas 1,5 órás bérlet vásárlása esetén pedig 10 db arc és 10 db talpmasszázs ráadás jár.

Kényeztető masszázsra vágysz? Masszázs Budapest - Várunk a kényeztető masszázsok birodalmában, Budapest szívében.

1053 Budapest Királyi Pál u. 6
Tel.: 06/20-988-1281, 06/20-498-7356
E-mail: diamondmasszazs@gmail.com