Array
(
  [site_url] => szolgaltatasok/kozmetika/gepi-tartos-szortelenites/17/
)

Kozmetika - Gépi, tartós szőrtelenítés

Tartós szőrtelenítés

Gépünk erőteljes fényimpulzussal egyedülálló módon a fényhullámhossz, energiasűrűség és impulzus idő optimális kombinációja segítségével célozza meg és teszi inaktívvá a szőrtüszőket. A kibocsátott fényenergia a szőrszáll és szőrtüsző pigment (melanin) tartalmában elnyelődik, és átalakul hőenergiává.

Az anagen (növekedési) fázisban lévő szőrtüszők a hőenergia hatására semlelegesítődnek. Ez az eljárás szelektív fototermollízis néven ismert. A lézeres eljárások korábban nagy fájdalommal jártak, sőt néhány esetben maradandó égési sérüléseket is okozhattak, mivel az ekkor használt lézeres eljárások során a lézerfény hossza akár elérhette a bőrfelszin alatti 1 cm mélységet is.

Hány kezelésre van szükség?

A tartós szőrtelenség eléréséhez, alkattól és testtájéktól függően 3-6 kezelésre van szükség. A kezelés számát nagyban befolyásoló tényező, a bőr és szőrszállak kontrasztértéke. A világos bőrű és sötét szörzettel rendelkező pácienseknek elegendő 3-4 alkalom. A sötét bőrű és világos szörzettel rendelkezőknek több kezelésre van szükségük.

Mikor nem végezhető el az IPL villanófény általi szőrtelenítés?

 • Terhesség alatt
 • Lázas állapot idején
 • Cukorbetegség, epilepszia, kemoterápia esetén
 • Aktív bőrbetegség, egyéb daganatos betegség esetén
 • Autoimmun betegség esetén
 • Keloidos (sebzés helyén kialakuló hegdaganat) és hypertrophiás (behúzódó hegek) sebgyógyulási hajlam esetén
 • Aktív herpesz helyén
 • Nyílt sebek, sérülések helyén
 • Melanoma (bőrből kiinduló rosszindulatú daganat) esetén
 • Barnított bőr esetén ( a kezelés előtt lehetőleg 3 hétig kerülje a napozást, a szoláriumozást, barnítókrémek alkalmazását).
 • Az elmúlt 21 napban gyantázott szőrzet esetén
 • Tetoválás-eltávolítás helyén

Bőrfiatalítás (photoREJUVENaCIo)

Készülékünk speciális xenon lapaja akár 1200 nanométer hullámhossszú fény előállítására is képes. A megfelelő zafír szűrőkristály által átbocsájtott infravörös fényspektrum áthatol az irha mély rétegeibe, mely nagy mennyiségű kollagént tartalmaz. Egyrészt ujjá alakítja a meglévő kollagénrostokat, másrészt a fibroblast sejteket új kollagén struktúrák előállítására készteti, ezáltal megújúlt rugalmasságot és tartást ad az arc bőrének. A finom ráncok számának és mélységének csökkenése, az arc bőrének feszesebbé tétele és tónusának fokozása ezen a collagen újraképződést elősegítő termo-lifting hatáson alapulnak.

Az IPL villanófény nemcsak szőrtelenítésre alkalmas, hanem más esztétikai és gyógyászati beavatkozáshoz is kiválló eredményt nyújt. A technológia lehetővé teszi a végleges szőrtelenítést, photorejuvenaciot, bőrfiatalítást, ránctalanítást, kollagén-növelést, seprűvéna kezelést, hajszálér-kezelést, rosacea kezelést, stria kezelést, pigmentációs elváltozások kezelését, és az aknék kezelését.


« vissza az előző oldalra

Szülinapi és névnapi akció egész évben!

Gyere el névnapodkor, és minden szolgáltatásunkból az év bármely napján 10%,
szülinapod alkalmából pedig 20% kedvezményben részesülhetsz.

Kényeztető masszázsra vágysz? Masszázs Budapest - Várunk a kényeztető masszázsok birodalmában, Budapest szívében.

1053 Budapest Királyi Pál u. 6
Tel.: 06/20-988-1281, 06/20-498-7356
E-mail: diamondmasszazs@gmail.com