Array
(
  [site_url] => szolgaltatasok/kozmetika/gepi-tartos-szortelenites/17/
)

Kozmetika - Gépi, tartós szőrtelenítés

Tartós szőrtelenítés

Gépünk erőteljes fényimpulzussal egyedülálló módon a fényhullámhossz, energiasűrűség és impulzus idő optimális kombinációja segítségével célozza meg és teszi inaktívvá a szőrtüszőket. A kibocsátott fényenergia a szőrszáll és szőrtüsző pigment (melanin) tartalmában elnyelődik, és átalakul hőenergiává.

Az anagen (növekedési) fázisban lévő szőrtüszők a hőenergia hatására semlelegesítődnek. Ez az eljárás szelektív fototermollízis néven ismert. A lézeres eljárások korábban nagy fájdalommal jártak, sőt néhány esetben maradandó égési sérüléseket is okozhattak, mivel az ekkor használt lézeres eljárások során a lézerfény hossza akár elérhette a bőrfelszin alatti 1 cm mélységet is.

Hány kezelésre van szükség?

A tartós szőrtelenség eléréséhez, alkattól és testtájéktól függően 3-6 kezelésre van szükség. A kezelés számát nagyban befolyásoló tényező, a bőr és szőrszállak kontrasztértéke. A világos bőrű és sötét szörzettel rendelkező pácienseknek elegendő 3-4 alkalom. A sötét bőrű és világos szörzettel rendelkezőknek több kezelésre van szükségük.

Mikor nem végezhető el az IPL villanófény általi szőrtelenítés?

 • Terhesség alatt
 • Lázas állapot idején
 • Cukorbetegség, epilepszia, kemoterápia esetén
 • Aktív bőrbetegség, egyéb daganatos betegség esetén
 • Autoimmun betegség esetén
 • Keloidos (sebzés helyén kialakuló hegdaganat) és hypertrophiás (behúzódó hegek) sebgyógyulási hajlam esetén
 • Aktív herpesz helyén
 • Nyílt sebek, sérülések helyén
 • Melanoma (bőrből kiinduló rosszindulatú daganat) esetén
 • Barnított bőr esetén ( a kezelés előtt lehetőleg 3 hétig kerülje a napozást, a szoláriumozást, barnítókrémek alkalmazását).
 • Az elmúlt 21 napban gyantázott szőrzet esetén
 • Tetoválás-eltávolítás helyén

Bőrfiatalítás (photoREJUVENaCIo)

Készülékünk speciális xenon lapaja akár 1200 nanométer hullámhossszú fény előállítására is képes. A megfelelő zafír szűrőkristály által átbocsájtott infravörös fényspektrum áthatol az irha mély rétegeibe, mely nagy mennyiségű kollagént tartalmaz. Egyrészt ujjá alakítja a meglévő kollagénrostokat, másrészt a fibroblast sejteket új kollagén struktúrák előállítására készteti, ezáltal megújúlt rugalmasságot és tartást ad az arc bőrének. A finom ráncok számának és mélységének csökkenése, az arc bőrének feszesebbé tétele és tónusának fokozása ezen a collagen újraképződést elősegítő termo-lifting hatáson alapulnak.

Az IPL villanófény nemcsak szőrtelenítésre alkalmas, hanem más esztétikai és gyógyászati beavatkozáshoz is kiválló eredményt nyújt. A technológia lehetővé teszi a végleges szőrtelenítést, photorejuvenaciot, bőrfiatalítást, ránctalanítást, kollagén-növelést, seprűvéna kezelést, hajszálér-kezelést, rosacea kezelést, stria kezelést, pigmentációs elváltozások kezelését, és az aknék kezelését.


« vissza az előző oldalra

Bérletek és szolgáltatások ajándékba!

Nincs ötleted mit ajándékozz Kedvesednek, Szeretteidnek?

Jön a Valentin nap, húsvét, névnap, szülinap, karácsony és tanácstalan vagy mivel lepd meg a párod, édesanyád, vagy akár a kamaszodó lányod?

Szeretnénk egy jó ajándék tippet adni, ami garantáltan örömöt fog okozni minden megajándékozottnak. Ez egy masszázsra szóló ajándékkártya - ajándékutalvány vásárlási lehetőség, amit több,mint 60 féle masszázs közül választhatsz ki. Az ajándékkártyát megveheted konkrét masszázs fajtára, vagy értékre, melyet Te határozhatsz meg.

ÜDÜLÉSI CSEKKET elfogadunk minden MASSZÁZS és SPA méregtelenítés szolgáltatásunkra és az ezekhez kapcsolódó bérletekre illetve ajándékkártyákra - ajándékutalványokra is!

 

Kényeztető masszázsra vágysz? Masszázs Budapest - Várunk a kényeztető masszázsok birodalmában, Budapest szívében.

1053 Budapest Királyi Pál u. 6
Tel.: 06/20-988-1281, 06/20-498-7356
E-mail: diamondmasszazs@gmail.com