Array
(
    [site_url] => szolgaltatasok/kozmetika/nappali-alkalmi-menyasszonyi-smink/25/
)

Kozmetika - Nappali, alkalmi, menyasszonyi smink

Diamond smink, alkalmi smink, esküvői smink

A sminkelés során az arc előnyös tulajdonságait kihangsúlyozzuk, a hibákat palástoljuk. A sminket befolyásolja az alkalom, az évszak, ruha, szemszín és még sok minden más dolog. Célunk, hogy minden Vendégünk megtalálja a hozzá legjobban illő professzionális szépítőszereket, dekorkozmetikumokat. Természetesen, ahogy mindenkinek más szín, forma, kiemelés illik arcához, szeméhez, szájához.

Segítséget nyújtunk, mindazoknak, akik szeretnék otthonukban is alkalmazni a sminktrükköket, hogy szebbek és ezáltal magabiztosabbak legyenek a hétköznapokban.

Az alkalmi smink illetve az esküvői smink kiválasztását általában a kozmetikában szoktuk a kedves Vendégel megbeszélni, hiszen náunk minden dekorkozmetikum kéznél van, akár egy olyan szín, aminek a használatára eddig még nem is gondolt a Vendég, viszont a különleges alkalomhoz, ruhához igazán illik.

A pattanásos, mitesszeres bőrt tanácsos pár nappal az alkalom előtt kitisztítani. A szemöldök formázásáról se feledkezzünk el.

Esküvői smink

Rövid konzultáció a Menyasszonnyal, majd a ruhához, arctípushoz, személyes kisugárzásához leginkább illő próbasmink elkészítése. Mesterfogások elsajátítása a smink esetleges korrekciójához. A smink látványa natúr, szolid, visszafogott színekben harmóniát tükröző legyen.

A sminkelés tízparancsolata

Első

Sminkelés előtt alapos arctisztítás, szennyeződések eltávolítása, tonizálás.

Második

Alapozás előtt hidratálás, ezzel megelőzzük a bőr kiszáradását.

Harmadik

Az alapozás a bőrünk színének megfelelő, professzionális alapozóval történjen. A szép alapozást vékony, de alapos fedéssel tudjuk elérni. Ehhez válasszunk alapozásra alkalmas szivacsot.

Negyedik

A púderezés. A legjobb eredményt porpúderrel érhetjük el, nagy ecsettel egyenletesen oszlassuk el az arcon. Eredmény: tartós smink, matt arc.

Ötödik

Szemöldökceruzával korrigálhatjuk szemöldökünk hibáit. Vigyázzunk, hogy a hatás itt is természetes maradjon! Színe legyen azonos a haj-, vagy a szemöldök színével.

Hatodik

A pirosító vitalizáló hatású és formálja arcunkat. Ebből is hasonlóan, mint az alapozóból minimális mennyiséget vigyünk fel!

Hetedik

Mielőtt felvinnénk szemhéjpúderünket, szemceruza segítségével a szemhéj közepétől a külső sarok felé, majd visszatérve a középponthoz húzzunk egy kontúr vonalat a szem belső feléig ezzel a lépéssel tartósabb sminket érünk el. A berajzolt vonalat fültisztító pálcikával el tudjuk dolgozni, így az erős kontúron finomítani tudunk.

Nyolcadik

A szemhéj festésekor világos, sötétes és egy köztes színt használjunk. A szemhéj belső zugába vigyük fel a világos tónust, a szemhéj külső zugába a sötétebb árnyalatot, majd középre egy élénk színt. Végül fültisztító pálcikával mossuk össze a színek kontúrjait. Vadabb hatást érhetünk el, a sötétebb árnyalatot kifelé és felfelé vigyük fel, esetleg az alsó szemhéj vonalát is kiemelhetjük, például fekete színnel.

Szemüvegesek esetében a mínuszos lencsék kicsinyítik a szemet, ezért olyan színekre, árnyalatokra van szükségük, melyek optikailag megnagyobbítják szemüket. Ilyenek a világos színek: a fehér, rózsaszínes, esetleg a barna világos árnyalatai. Ezek a színek bátran használhatóak a szürke hétköznapokon is!

Akik pluszos lencsét viselnek, sötét színekkel kell hogy kísérletezzenek, hiszen a pluszos lencse nagyobbítja a tekintetet és kiemeli az apróbb hibákat. Ezért előnyös a sötétebb korrektor, illetve a krémesebb alapozó és szemhéjpúder alkalmazása is. A fekete szemtus használatát nem ajánlom.

Ha szemüvegkereted színes, csak óvatosan sminkeld magad, bánj finoman a színekkel!

Kilencedik

A szempilla spirálozás során, a szebb hatás érdekében jobbra és balra is mozgassuk az ecsetet. Egy nappali sminkhez érdemes fekete szempillaspirált használni, a különlegesebb színeket tartogassuk más alkalmakra.

Tizedik

A száj kiemelés, szájfényezés, rúzsozás. Sokan vannak azonban, akik nem kedvelik a rúzs használatát. Amennyiben Ön is közéjük tartozik, ajánlom a pasztellszíneket, vagy szájfény használatát. Először kontúrceruzát használunk itt is, így szánk esztétikai hibáit könnyen korrigálhatjuk. Vékony szájat nagyon szépen ki lehet emelni, ha a kontúron kívül halványan fehér kontúrt is teszünk, amit a szájkontúrral összemosunk. A rúzs tovább fennmarad, ha az első rétegre kevés porpúdert viszünk fel, majd újabb réteget teszünk rá ugyanabból az árnyalatból. Ügyelj a rúzsodra! Semmi sem kiábrándítóbb, mint az elkent kontúr vagy a rúzsos fog!


« vissza az előző oldalra

Szülinapi és névnapi akció egész évben!

Gyere el névnapodkor, és minden szolgáltatásunkból az év bármely napján 10%,
szülinapod alkalmából pedig 20% kedvezményben részesülhetsz.

Kényeztető masszázsra vágysz? Masszázs Budapest - Várunk a kényeztető masszázsok birodalmában, Budapest szívében.

1053 Budapest Királyi Pál u. 6
Tel.: 06/20-988-1281, 06/20-498-7356
E-mail: diamondmasszazs@gmail.com