Array
(
    [site_url] => szolgaltatasok/kozmetika/nappali-alkalmi-menyasszonyi-smink/25/
)

Kozmetika - Nappali, alkalmi, menyasszonyi smink

Diamond smink, alkalmi smink, esküvői smink

A sminkelés során az arc előnyös tulajdonságait kihangsúlyozzuk, a hibákat palástoljuk. A sminket befolyásolja az alkalom, az évszak, ruha, szemszín és még sok minden más dolog. Célunk, hogy minden Vendégünk megtalálja a hozzá legjobban illő professzionális szépítőszereket, dekorkozmetikumokat. Természetesen, ahogy mindenkinek más szín, forma, kiemelés illik arcához, szeméhez, szájához.

Segítséget nyújtunk, mindazoknak, akik szeretnék otthonukban is alkalmazni a sminktrükköket, hogy szebbek és ezáltal magabiztosabbak legyenek a hétköznapokban.

Az alkalmi smink illetve az esküvői smink kiválasztását általában a kozmetikában szoktuk a kedves Vendégel megbeszélni, hiszen náunk minden dekorkozmetikum kéznél van, akár egy olyan szín, aminek a használatára eddig még nem is gondolt a Vendég, viszont a különleges alkalomhoz, ruhához igazán illik.

A pattanásos, mitesszeres bőrt tanácsos pár nappal az alkalom előtt kitisztítani. A szemöldök formázásáról se feledkezzünk el.

Esküvői smink

Rövid konzultáció a Menyasszonnyal, majd a ruhához, arctípushoz, személyes kisugárzásához leginkább illő próbasmink elkészítése. Mesterfogások elsajátítása a smink esetleges korrekciójához. A smink látványa natúr, szolid, visszafogott színekben harmóniát tükröző legyen.

A sminkelés tízparancsolata

Első

Sminkelés előtt alapos arctisztítás, szennyeződések eltávolítása, tonizálás.

Második

Alapozás előtt hidratálás, ezzel megelőzzük a bőr kiszáradását.

Harmadik

Az alapozás a bőrünk színének megfelelő, professzionális alapozóval történjen. A szép alapozást vékony, de alapos fedéssel tudjuk elérni. Ehhez válasszunk alapozásra alkalmas szivacsot.

Negyedik

A púderezés. A legjobb eredményt porpúderrel érhetjük el, nagy ecsettel egyenletesen oszlassuk el az arcon. Eredmény: tartós smink, matt arc.

Ötödik

Szemöldökceruzával korrigálhatjuk szemöldökünk hibáit. Vigyázzunk, hogy a hatás itt is természetes maradjon! Színe legyen azonos a haj-, vagy a szemöldök színével.

Hatodik

A pirosító vitalizáló hatású és formálja arcunkat. Ebből is hasonlóan, mint az alapozóból minimális mennyiséget vigyünk fel!

Hetedik

Mielőtt felvinnénk szemhéjpúderünket, szemceruza segítségével a szemhéj közepétől a külső sarok felé, majd visszatérve a középponthoz húzzunk egy kontúr vonalat a szem belső feléig ezzel a lépéssel tartósabb sminket érünk el. A berajzolt vonalat fültisztító pálcikával el tudjuk dolgozni, így az erős kontúron finomítani tudunk.

Nyolcadik

A szemhéj festésekor világos, sötétes és egy köztes színt használjunk. A szemhéj belső zugába vigyük fel a világos tónust, a szemhéj külső zugába a sötétebb árnyalatot, majd középre egy élénk színt. Végül fültisztító pálcikával mossuk össze a színek kontúrjait. Vadabb hatást érhetünk el, a sötétebb árnyalatot kifelé és felfelé vigyük fel, esetleg az alsó szemhéj vonalát is kiemelhetjük, például fekete színnel.

Szemüvegesek esetében a mínuszos lencsék kicsinyítik a szemet, ezért olyan színekre, árnyalatokra van szükségük, melyek optikailag megnagyobbítják szemüket. Ilyenek a világos színek: a fehér, rózsaszínes, esetleg a barna világos árnyalatai. Ezek a színek bátran használhatóak a szürke hétköznapokon is!

Akik pluszos lencsét viselnek, sötét színekkel kell hogy kísérletezzenek, hiszen a pluszos lencse nagyobbítja a tekintetet és kiemeli az apróbb hibákat. Ezért előnyös a sötétebb korrektor, illetve a krémesebb alapozó és szemhéjpúder alkalmazása is. A fekete szemtus használatát nem ajánlom.

Ha szemüvegkereted színes, csak óvatosan sminkeld magad, bánj finoman a színekkel!

Kilencedik

A szempilla spirálozás során, a szebb hatás érdekében jobbra és balra is mozgassuk az ecsetet. Egy nappali sminkhez érdemes fekete szempillaspirált használni, a különlegesebb színeket tartogassuk más alkalmakra.

Tizedik

A száj kiemelés, szájfényezés, rúzsozás. Sokan vannak azonban, akik nem kedvelik a rúzs használatát. Amennyiben Ön is közéjük tartozik, ajánlom a pasztellszíneket, vagy szájfény használatát. Először kontúrceruzát használunk itt is, így szánk esztétikai hibáit könnyen korrigálhatjuk. Vékony szájat nagyon szépen ki lehet emelni, ha a kontúron kívül halványan fehér kontúrt is teszünk, amit a szájkontúrral összemosunk. A rúzs tovább fennmarad, ha az első rétegre kevés porpúdert viszünk fel, majd újabb réteget teszünk rá ugyanabból az árnyalatból. Ügyelj a rúzsodra! Semmi sem kiábrándítóbb, mint az elkent kontúr vagy a rúzsos fog!


« vissza az előző oldalra

Bérletek és szolgáltatások ajándékba!

Nincs ötleted mit ajándékozz Kedvesednek, Szeretteidnek?

Jön a Valentin nap, húsvét, névnap, szülinap, karácsony és tanácstalan vagy mivel lepd meg a párod, édesanyád, vagy akár a kamaszodó lányod?

Szeretnénk egy jó ajándék tippet adni, ami garantáltan örömöt fog okozni minden megajándékozottnak. Ez egy masszázsra szóló ajándékkártya - ajándékutalvány vásárlási lehetőség, amit több,mint 60 féle masszázs közül választhatsz ki. Az ajándékkártyát megveheted konkrét masszázs fajtára, vagy értékre, melyet Te határozhatsz meg.

ÜDÜLÉSI CSEKKET elfogadunk minden MASSZÁZS és SPA méregtelenítés szolgáltatásunkra és az ezekhez kapcsolódó bérletekre illetve ajándékkártyákra - ajándékutalványokra is!

 

Kényeztető masszázsra vágysz? Masszázs Budapest - Várunk a kényeztető masszázsok birodalmában, Budapest szívében.

1053 Budapest Királyi Pál u. 6
Tel.: 06/20-988-1281, 06/20-498-7356
E-mail: diamondmasszazs@gmail.com