Array
(
    [site_url] => szolgaltatasok/masszazs/frissito-masszazs/38/
)

Masszázs - Frissítő masszázs

Hatásában és céljában megegyezik a sportmasszázzsal.

Általában kevés mozgású, egészséges emberek számára ajánlom. Bizonyos mértékig pótolja az aktív mozgást. Lényege a test összes izmára kiterjedő, erőteljes, frissítő, masszázs, 1 - 1,5 órát vesz igénybe. A mellkas, has, valamint az arc területe nem tartozik az frissítő masszázs keretébe.Végezhetünk csak a test felére kiterjedő kezelést is. ( hát-nyak-felsővégtag; csípő-faralsóvégtag).

A teljes masszázst hetente 2 esetleg 3 alkalommal végezhetjük.

A félmasszázst heti egy pihenőnap beiktatásával mindennap alkalmazhatjuk.


« vissza az előző oldalra

Bérletek és szolgáltatások ajándékba!

Nincs ötleted mit ajándékozz Kedvesednek, Szeretteidnek?

Jön a Valentin nap, húsvét, névnap, szülinap, karácsony és tanácstalan vagy mivel lepd meg a párod, édesanyád, vagy akár a kamaszodó lányod?

Szeretnénk egy jó ajándék tippet adni, ami garantáltan örömöt fog okozni minden megajándékozottnak. Ez egy masszázsra szóló ajándékkártya - ajándékutalvány vásárlási lehetőség, amit több,mint 60 féle masszázs közül választhatsz ki. Az ajándékkártyát megveheted konkrét masszázs fajtára, vagy értékre, melyet Te határozhatsz meg.

ÜDÜLÉSI CSEKKET elfogadunk minden MASSZÁZS és SPA méregtelenítés szolgáltatásunkra és az ezekhez kapcsolódó bérletekre illetve ajándékkártyákra - ajándékutalványokra is!

 

Kényeztető masszázsra vágysz? Masszázs Budapest - Várunk a kényeztető masszázsok birodalmában, Budapest szívében.

1053 Budapest Királyi Pál u. 6
Tel.: 06/20-988-1281, 06/20-498-7356
E-mail: diamondmasszazs@gmail.com