Array
(
    [site_url] => szolgaltatasok/tovabbi-szolgaltatasok/spa-meregtelenites/52/
)

További szolgáltatások - SPA méregtelenítés

Méregtelenítés felsőfokon

Regenerálás és méregtelenítés SPA méregtelenítő készülékkel

A Detox Ionic SPA, digitális, bambuszöves, lábfürdős spa méregtelenítő berendezés.

A legmodernebb és leghatékonyabb méregtelenítő készülék, amely képes a szervezetet sejtszinten megtisztítani, s a méreganyagokat eltávolítani a bőr pórusain keresztül.

Ezzel tehermentesíti és aktivizálja az immunrendszert, normalizálja a szervek működését, optimalizálja az életfunkciókat.

Az eljárás gyors, rendkívül hatékony, mellékhatástól mentes.

A javasolt méregtelenítési időtartam felnőttek esetében max. 30 perc. 8 és 15 év közötti gyermekek a készüléket csak felnőtt felügyelete mellett használják, a javasolt időtartam max. 15 perc.
50 éves kor alatt a készülék használata kétnaponta egyszer, 50 éves kor felett három naponta egyszer javasolt.

A méregtelenítés az emberi szervezet megtisztítása a számára szennyező, káros, ártalmas anyagoktól, gondolatoktól. A mérgek a sejtek szaporodását, anyagcseréjét, alapműködését gátló anyagok. Adagjától, erősségétől függően hosszabb idő alatt funkcionális és organikus károsodásokat okoz.

Szervezetünk méreganyagoktól történő megszabadításáért mi magunk is sokat tehetünk.
Mozgás, sport, szauna, nap és vízfürdők, reforméletmód. Ne feledkezzünk meg a lelki méregtelenítésről sem.

Gondoljunk itt az elkerülhetetlen stressz kezelésére, a relaxáció fontosságára, a negatív gondolatok felcserélésére, pozitív hozzáállásra, a harag, az indulatok elengedésére, hiszen ez mind méregként manifesztálódik szervezetünkben.

A SPA méregtelenítő gép egy nagyszerű segítség, hatékony, gyors, fájdalmatlan, látványos, mellékhatás
mentes, eredményes salaktalanító rendszer, melynek használata mai szennyezett világunkban mindenki számára javasolt.

Képes megszabadítani a nehézfémektől, az izületekben lerakódott húgysavtól (túlzott húsevés), növény védő szerek, tartósítószerek, íz fokozók, szerves klórvegyületek, dohányzás, alkohol és amalgám okozta mérgezésektől ... stb.

A SPA hatásmechanizmusa:

A SPA Méregtelenítő használata során a lábfürdető vízben sok H- ion szabadul fel, melyek átdiffundálva a bőr rétegein, a kapillárisain át bejutnak a véráramba. A H- ionok elektronjai feltöltik a sejteket, amelyekről ezáltal leoldódnak a toxinok.

A sejteknek ugyanis elektronhiányuk van, ezért kötődnek hozzájuk a méreganyagok. A negatív H ionok pedig, mint egy hátizsákot, elszállítják, és kivezetik a lábvízbe a méreganygokat.
A vörösvértestekkel kapcsolatba lépő negatív ionok képesek a vér savasságát az egyensúly, a lúgos irányba változtatni.Az elektronnal feltöltött sejtek regenerálódnak, így a szervezet a méregtelenítés mellett energetizálódik.

Az SPA méregtelenítő egyenlő mennyiségű pozitív és H- iont termel, de a pozitívak nagy része a keletkező OH -val vízzé egyesül. Így a SPA méregtelenítő készülék egy H- ionban gazdag, azaz elektronban gazdag, antioxidáns tulajdonságú folyadékot hoz létre.

Akár 35% -kal képes a folyamat feldúsítani a vér oxigéntartalmát. Csökkenti a koleszterin szintet, serkenti a vérkeringést, stabilizálja a vérnyomást. A véralvadási idő meghosszabbodik, a vér oxigéntartalma nő, javul az agy oxigénellátása, így fokozódik az agy aktivitása, valamint javul az alvás minősége.

A méregtlenítő készülék csak a természetes testi kiválasztási funkciókat stimulálja!

Kinek ajánlott?

A méregtelenítés ezen formája mindenki számára ajánlott! Egészséges emberek megelőzésre, szintentartásra használhatják.
Gyenge immunrendszerre, szennyezett környezetben dolgozóknak, mérgekkel foglalkozóknak /pl. fodrász, stb./ egészségtelenül táplálkozóknak, cukorbetegség, magas vérnyomás, izületi gyulladás esetén. Köszvény, emésztőrendszeri zavar, álmatlanság, vérzési zavarok, fájdalmak, fejfájás, székrekedés, reuma, asztma, májgyulladás, herpesz, magas koleszterinszint esetén, stressz, depresszió , fáradtság, stb.

Csökkenti az allergiás folyamatokat, segíti a légzést, a tüdő működését. Hatékony kiegészítője a fogyókúrának. Különböző függőségek (alkohol-, nikotin-, drog-) esetében is igen komoly toxinlerakódások gyűlnek össze a sejtekben a hosszú időn keresztüli folyamatos, egyoldalú kémiai terhelés miatt. Ha ezektől, a sejtekben felhalmozódott biokémiai lerakódásoktól meg tudjuk szabadítani a függő embereket, akkor nagyban megkönnyíthető a függőség oldása is, mivel megszüntettük a lerakódások által okozott „biokémiai memória" következtében fennálló ragaszkodást - függőséget már sejtszinten is.

Kinek nem ajánlható?

  • pacemaker vagy bármilyen más elektromos implantátummal élők
  • szervi transzplantáltak
  • epilepsziás, vagy egyéb pszichés betegségekben szenvedők, főleg, akik gyógyszeres kezelés alatt állnak
  • állapotos és szoptatós nők

A gépi méregtelenítés mellett, ami kúraszerűen ajánlott, /kb.10-15 alkalom/ természetesen nem hiányozhat a folyamat belső megtámogatása sem. Ez lehet fitoterápia, homeopátia, kötelezően napi 2 liter tiszta víz fogyasztása, zöldséglevek, reformétrend, friss levegő, jóga stb. Így a hatás megsokszorozódik, gyorsabb és fantasztikus eredményeket érhetünk el.

Az alkalmi kezelések is hoznak ki toxinokat, de ahol nagytakarításra van szükség, nem lesz elég egy polc portalanítása.

Mit gondol, mit érez akkor, amikor a több év alatt felgyülemlett toxikus anyag fél óra alatt távozik a szervezetébol?

Higgye el, felfrissítő élmény.

Rengeteg ember szembesült már a meghökkentő élménnyel: egy félórás, pihentető lábfürdőztetést követően elámulva vették tudomásul azt a méregmennyiséget, ami saját szemük előtt vált ki testükből lábukon keresztül egy lavór vízbe. Aki 2-3 alkalommal megismételte a kúrát, elkezdett fizikailag/biológiailag megtisztulni és jobb közérzetnek örvendeni:
„Fél éve elkezdett fájni a derekam, bedagadt a lábam. Keveset aludtam, és egyre feledékenyebbé váltam. Frusztráltan és kimerülten fordultam Önökhöz, ahol kedvesen segítettek az első méregtelenítésemmel. Ijesztő volt, hogy mennyi toxikus anyag távozott egyetlen kúra után - a víz teljesen vörösesbarnára színeződött. 2-3 kúrát követően elkezdtek enyhülni a panaszaim, egy hónap múlva pedig leálltam az ízületi fájdalmakra szedett gyógyszerről!"

Fazekasné Kiss Ildikó, (48 éves)

Ön talán hasonló panaszokkal szembesül nap mint nap. Miért törődik bele? Ki mondta, hogy a sok munka és családi teendő mellett nem lehet kicsattanó egészségben, energiával telve, pozitívan élni?

Van egy jó és egy rossz hírünk:
A rossz hír: Ön és szerettei szervezetét sem kerüli el a levegőben, ételekben és az ivóvízben felgyülemlett szennyeződés.

Azon túl, hogy a fenti levélben írt kínokat is eredményezhet a szennyeződés, annál sokkal komolyabb és maradandóbb veszélyei is vannak.

Az Ön és családja egészsége szempontjából döntő fontosságú az, hogy milyen mértékben sikerül megszabadulnia a káros vegyületektől. Elkerülhetetlenül behatolnak szervezetünkbe és rombolnak. A lehetséges hatások: fáradékonyság, allergia, immunrendszer gyengülése, genetikai torzulás, rák...

A 21. században élete nem lehet egészséges anélkül, hogy a felgyülemlett mérgeket eltávolítaná szervezetéből.
A jó hír: rengeteg ember segít önmagán egy nagyon egyszerű és kellemes eljárással: a SPA méregtelenítéssel.
Vajon mennyi méreganyag szabadul ki az Ön testéből egy kúrán? Felfrissülten és hálásan fog távozni egy relaxáló félórás lábfürdő után.

Alkalmazási területei

Egészséges szervezetnél is javasolt használata kiváló egészségmegőrző és belső egyensúly helyreállító hatása miatt.

A méregtelenítés megsokszorozza a fogyókúrás terápia hatékonyságát, ezért igen előnyös a kúrát méregtelenítéssel kezdeni.

Mindenféle kozmetikai-kozmetológiai kezelés hatékonyságát, megnöveli, ha szervezetünk mentes a káros salakanyagoktól és jobban tudja fogadni a hatóanyagokat.

Csökkenthető, illetve meg is szüntethető az alkoholfogyasztás utóhatása a SPA tisztító használatával.

Olyan problémák esetén, mint álmatlanság, mentruációs fájdalom, fejfájás, székrekedés, a kezelés, már 2-3 alkalom után érzékelhető eredményt hoz.

Komolyabb betegségeknél (reuma, köszvény, asztma, magas vérnyomás, májnagyobbodás, diabétesz, rák) már egyhavi kezelési kúrával jelentősen javítható a betegek állapota, ami a laborleleteken pontosan nyomon követhető.

Csakis a vörös vértestekkel kapcsolatba lépő negatív ionok képesek a vér savasságát lúgossá változtatni, megnyugtatják az idegrendszert és erősítik az immunrendszert.

Helyre állítják a légzést, jótékony hatásúak a tüdőre, csökkentik az allergiás folyamatokat.

Klinikai tesztekkel bizonyították, hogy 35%-kal képesek hígítani a vért és jelentős a szerepük az agyvérzés megelőzésében.

A berendezés kizárólag csak a testi kiválasztási funkciókat stimulálja, a mérgek és más salakanyagok eltávolítására hat.

A kezelés nem ösztönzi a szervezetünket a fontos vitaminok, ásványi anyagok, tápanyagok, vagy a beszedett és még fel nem szívódott gyógyszerek kiválasztására. Így nem kell attól félni, hogy a kezelés megfoszt a létfontosságú vitaminoktól és ásványi anyagoktól. Gyógyszeres kezelés mellett is alkalmazható.

 

 


« vissza az előző oldalra

Natalie és Sanya - Masszázs AKCIÓ

Masszázs bérlet akció

Ha legalább 6 alkalmas 1,5 órás masszázs bérletet vásárolsz, akkor minden alkalommal ajándékba kapod az arcmasszázst is.

10 alkalmas 1,5 órás bérlet vásárlása esetén pedig 10 db arc és 10 db talpmasszázs ráadás jár.

Kényeztető masszázsra vágysz? Masszázs Budapest - Várunk a kényeztető masszázsok birodalmában, Budapest szívében.

1053 Budapest Királyi Pál u. 6
Tel.: 06/20-988-1281, 06/20-498-7356
E-mail: diamondmasszazs@gmail.com